Välkommen till Manila ✈

Vi började vår långa flygresa som skulle ta oss via dubai till Filippinernas huvudstad Manila. På Arlanda träffade vi en gammal kompis till Victor som skulle plugga i Singapore i några månader, vi åkte med samma flyg till Dubai och spenderade några till där tillsammans innan han åkte iväg och vi stannade kvar och väntade ca 1 timma till då vårat plan till Manila skulle gå. 

8 timmar senare kom vi fram och av någon anledning verkar det inte finnas tillräckligt med taxis. De som vill ta en "riktig" taxi stog i en kö som var den längta kön typ någonsin och det skulle typ ta 4 timmar att hamna innan det ens tur . Annars fanns det flylplatstaxi som kosta ca 1300 pesos ca 230  kr eller uppåt vilket är typ 4 gånger dyrare än med vanlig taxi. Vi orkade inte vänta och ville bara komma till hetellet. Och till hotellet kom vi först efter 3 timmar. Manilas trafik är kaos så att det skulle ta lite tid förstog vi men chafören  körde ju fel och tog oss till slumpområde och vi båda blev livrädda att vi skulle bo där på något rack litet hotellt.
men så var inte fallet. 😄
Hoteller var över förväntan, väldigt fräsch med varmt vatten och trevlig personal vilket kändes väldigt skönt att komma till efter allt resande. Trötta som vi var beställde vi take away från donken haha. Efter maten ställde vi kl på 05.05 för att åka tillbaka till Manilas flygplats och åka vidare till Puerto prinsesia på Palawan. 
 
Puss&Kram  😘

Kommentera inlägget här :