Underbar dag på stranden

I lördags (dag 3) checkade vi ut från hotellet och begav oss in till stan för att checka in på ett annat hotell i stan igen. Efter det gick vi och köpte malaria tabletter då vi glömde våra svindyra tabletter hemma. Efter de hyrde vi en moped och körde något vingligt då Victor inte kört moppe på närmare 10 år, herregud är han så gammal? 

nåja, vi körde ca 40 min till en strand som heter Nacpan beach. Enligt hotellet så var det både lätt att hitta och vägen var bra. Verkligen såg dock annorlunda ut. skyltningen var ungefär som att köra i Stockholm om man inte hittar och med gator med massor av hål i som man kan falla igenom. Kulturskillnaderna var ganska påtaglig med andra ord. Väl där kom en massa ungar och frågade om vi ville ha body guard för moppen. Vi uppmuntrar inte till barnarbete, men vi tyckte han va så söt att han fick jobbet för 20 pesos. Sen passade vi på att beställa lite mat ifrån den här menyn 
Efter de vart det bad i höga vågor blandat med sol och lite plugg och läsning, för att sedan köra en vinglig tur tillbaka till El Nido för att ta kväll. Imorgon var det dags för den första av flera Island-hopping turer, innan dess avslutar vi med lite bilder från dagen :)
Bilden ovan är där vi beställde mat ifrån :)


En av våra s.k Bodyguards :)
Fötter i sanden

Puss&Kram


Kommentarer :

#1: Anonym

Var rädda om er och tänk på att solen är brännhet. Hoppas att maten som ni äter är god och bra. Kramar till er båda.

Svar: Tack så mycket :) Vi har båda två lyckas bränna oss, så nu använder vi 50 i solskyddsfaktor.
tiodestinationer.blogg.se

skriven

Kommentera inlägget här :